roselicious Roselicious πŸ‡ΈπŸ‡·

Allerliefste fans en followers!

Jullie kennen vast wel de uitdrukking "Aan alles komt een keer een einde". Zo dus ook aan mijn F2F avontuur! Toen ik eind november vorig jaar begon met het posten van een paar ondeugende pics, had ik nooit kunnen vermoeden dat zovelen van jullie zo ontzettend enthousiast zouden zijn! Samen met de hulp van mijn hubby, een aantal collabs Γ¨n de leden van mijn Roselicious Army (jullie dus!), heb ik met heel veel plezier en liefde bijna 1000 posts voor jullie kunnen maken! Nu is het even tijd voor andere en nieuwe dingen die niets met F2F te maken hebben. Ondeugend zal ik natuurlijk altijd blijven hihihi, maar ik zal met ingang van 1 augustus a.s. geen nieuwe content meer posten.

Je kan me gratis blijven volgen of voor 1 maand fan worden. Als fan heb je toegang tot al mijn ongecensureerde pics en krijg je automatisch 50% korting op al mijn vids! Mijn page zal voor onbepaalde tijd online blijven, dus geen zorgen: jullie kunnen voorlopig nog van al mijn content genieten! Om het makkelijk te maken heb ik alle filmpjes die ik heb gepost bovenaan mijn wall gezet, dat scheelt veel scrollen hihihi!

Thanks voor al jullie liefde en support! Bigi brasa! Kuzzz Rose

Mijn content is auteursrechtelijk beschermd. Het is verboden om zonder mijn toestemming mijn content elders op internet opnieuw te plaatsen en/of te verspreiden via social media. Bedankt voor het respecteren van mij en mijn rechten!

Download
avatar of roselicious
Download
header of roselicious